Jídelníček

Základní informace

telefon: 565 581 269

e-mail: jidelna@zszeliv.cz

vedoucí :        Moravcová Lucie

zaměstnanci: Zajíčková Renata

                       Janálová Eva

 

cena obědů:  do 10 let ............     22 Kč

                      11 - 14 let ..........     24 Kč

                       nad 15 let..........     25 Kč

 

způsob placení: svolením k inkasu  -  číslo účtu: 181852930/0300

 

odhlašování obědů: nejpozději den předem do 12:00 hodin

 

Značení alergenů

Zákonné ustanovení určuje vedoucím školních jídelen "jasně a zřetelně označit" strávníkům, že  může být v potravině přítomna alergenní složka. Označení přítomnosti alergenů bude od nového školního roku na jídelním lístku vyznačeno číslem.

Seznam alergenů: 1- obiloviny obsahující lepek, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - podzemnice olejná (arašídy), 6 - sójové boby (sója), 7 - mléko, 8 - skořápkové plody, 9 - celer, 10 - hořčice, 11 - sezamové semeno (sezam), 12 - oxid siřičitý a šiřičitany, 13 - vlčí bob (lupina), 14 - měkkýši

 

 

 Jídelníček od 2. března do 6. března 2020

 

pondělí 2. březen                                                                                alergeny

polévka: kedlubnová s pohankou                                                         1, 9

hlavní jídlo: baskické fazole, pečivo, ovoce                                          1, 3

nápoj: čaj, džus, šťáva                                                                     

 

úterý 3. březen

polévka: chřestová                                                                               9

hlavní jídlo: kuřecí maso se zeleninou, rýže                                                   

nápoj: čaj, džus, šťáva

 

středa 4. březen

polévka: hovězí vývar, strouhání                                                          1, 3, 9

hlavní jídlo: hovězí guláš, těstoviny, jogurt                                           1, 3

nápoj: čaj, džus, šťáva

 

čvrtek 5. březen

polévka: zeleninová s ovesnými vločkami                                            9

hlavní jídlo: tilápie na bylinkách, šťouchaný brambor, salát                 4

nápoj: čaj, džus, šťáva

 

pátek 6. březen

polévka: krkonošské kyselo                                                                 9

hlavní jídlo: vepřová kýta na paprice, těstoviny                                   1, 3, 7

nápoj: čaj, džus, šťáva                                                                      

 

Jídelníček od 9. března do 13. března 2020

 

 jarní prázdniny