Začátek školního roku 2020/2021 proběhne v úterý 1. 9. 2020 od 8:00 hod..

Z důvodu rekonstrukce tělocvičny a zvýšených hygienických opatření neproběhne tradiční slavnostní zahájení školního roku za účasti rodičů a pozvaných hostů v tělocvičně školy. Zahájení školního roku proběhne v jednotlivých kmenových třídách pod vedením  třídního učitele. Předpokládaný konec akce je odhadován mezi 9:00 - 10:00 hod..

S ohledem na hygienické předpisy bude první školní den budova školy otevřena pro žáky nejdříve v  7: 15 hod.. Ranní družina tento den nebude.

Před vstupem do budovy je každý žák povinen použít dezinfekci rukou (stojan s desinfekcí je umístěn před vstupem do budovy). Následně se odebere do své třídy, kde proběhne zahájení školního roku s třídním učitelem. První den se žáci nebudou přezouvat.    

Hned první den si mohou žáci přihlásit oběd ve školní jídelně a pro zájemce bude po skončení akce již otevřena školní družina.

Všechny podstatné informace o průběhu následujících dnů získají žáci první školní den od svých třídních učitelů.

Pro rodiče žáků 1. třídy je tento den výjimečný, stejně tak i pro jejich rodiče. Z tohoto důvodu umožníme vstup rodičům budoucích prvňáčků do školy, aby mohli tento slavnostní den strávit společně se svými dětmi. Vstup rodičům bude umožněn pouze v rouškách.

Rodičům starších žáků nebude z hygienických důvodů umožněn tento den vstup do školní budovy. Na své děti můžete počkat před budovou školy.